LEB Or

Tendències a l’alça

Bàsquet. Primer duel entre el Girona i el Lleida en la LEB Or, (18.45 h, Esport 3), en el comiat de Dani Garcia

El Bàsquet Girona té en el seu primer duel amb un equip català en la LEB Or, aquesta tarda a Fontajau (18.45 h, Esport 3 i LaLigaSportsTV), l’oportunitat de consolidar la tendència a l’alça mostrada en les darreres jornades, en què ha enllaçat dos triomfs –a la pista del líder i a casa contra l’Osca– i n’ha obtingut tres en les quatre darreres. Ho fa, el conjunt gironí, contra el Força Lleida, que acredita 5-5 després de superar diumenge el Palma (91-78) en el seu primer partit des d’abans de cap d’any.

Tercer adeu

El Baxi Manresa recuperarà Dani Garcia (1,82 m, 1998), que avui jugarà el seu últim partit amb el club de Marc Gasol. El base, imprescindible per a Carles Marco –sol compartir pista amb Albert Sàbat–, és líder en assistències (3,1) juntament amb el capità. Serà la tercera baixa, perquè Àlex Llorca està lesionat i Aleix Font també va ser recuperat pel Casademont Saragossa. Kari Jonsson és l’únic que ha arribat a Fontajau.

“És un equip amb molta energia, amb jugadors molt físics i molts punts. Un rival molt difícil, però és un derbi, juguem a casa un altre cop i tenim ganes de fer un altre bon partit”, diu sobre el partit Carles Marco, que tindrà el que va ser entrenador seu molts anys, Gustavo Aranzana, a l’altra banqueta.

El Girona va superar el rival d’avui per 79-87 en la pròrroga en la final de la lliga catalana el 10 d’octubre, quan les dues plantilles incloïen jugadors que ja no són en l’equip actualment. No és l’únic comú denominador entre els dos. Un altre és que entre els seus partits ajornats hi ha el que els ha d’enfrontar al Canoe –els gironins l’han ajornat quatre cops– i que no podran disputar els pròxims dies tal com estava previst perquè el cuer –amb 10 derrotes seguides– torna a estar en quarantena pels seus positius.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)