Eurocopa

El Sedis Cadí allarga el somni europeu (51-45)

Necessita guanyar divendres el Sepsi o perdre de menys de tres punts per seguir endavant

El Sedis Cadí allarga el seu somni europeu i podria certificar el seu bitllet per la següent ronda després de superar el Namur belga (51-45). Les de la Seu necessiten divendres una victòria contra l’amfitrió, l’ACS Sepsi, o una derrota per menys de tres punts.

L’exhibició defensiva en els últims tres minuts juntament amb la veterania de Geo Bahí en els minuts decisius ha donat la victòria a les de La Seu d’Urgell. Dornstauder amb dobles figures (11 punts i 10 rebots) de nou la millor (19 de valoració).

El matx ha començat amb un 0-8 que ha agafat les alturgellenques descol·locades. La diferència s’ha mantingut fins el 8-17, la màxim del matx. Però llavors el Sedis Cadí ha reaccionat per fer un parcial de 12-2 i posar-se per davant (20-19) després de dos triples seguits de Peña i Ortiz. Al descans, percentatges baixos de tir i marcador pobre (20-24). Per les catalanes anotació repartida mentre per les belgues Mnare (10 punts) i Kunaiyi-Akpanah (7) com a principals perills.

Només començar el tercer quart un parcial de 5-0 ha retornat l’avantatge de les de Bernat Canut (del 22-26 al 27-26). Han estat els millors minuts de les catalanes amb un 2+1 en contracop d’Etxarrri (32-28) que portava 0 punts al descans i dos tirs lliures de Geldof (34-28). A partir de llavors les alturgellenques s’han mantingut per davant i quan les belgues s’acostaven un triple de Geo Bahí ha enfonsat la resistència rival (42-36) amb tres últims minuts defensivament brillants.