Eurocopa

La Penya reacciona a temps (95-90)

Els verd-i-negres encadenen la segona victòria i es mantenen líders juntament amb el Mònaco

La Penya, sense Ribas i Ventura lesionats, ha guanyat al Nanterre (95-90) i continua invicte i líder del grup del Top16 juntament amb el Mònaco, pròxim rival la setmana vinent també a Badalona. Els màxims anotadors de la Penya han estat Brodizanksy (17) i Dawson (16) tot i que el millor ha estat Dimitrijevic (12 punts, 8 assistències i 24 de valoració).

El matx ha començat amb el guió que ningú volia: encaixant molts punts com en els últims vuit partits. El Nanterre ha agafat 10 punts de renda amb Cordinier fent una exhibició amb 14 punts (20-30) i la Penya fent aigües en defensa. L’entrada pista de Neno i Birgander ha canviat la dinàmica i ha estat capaç de posar-se per davant abans del descans (46-44).

Al segon temps els verd-i-negres han tornat a trobar Dimitrijevic com a gran referent i un triple seu ha tornat a posar set punts amunt a la Penya (76-68) i dos triples més de López-Arostegui i Brodziansky ha trencat el matx (84-75). El de Guetxo ha ampliat encara més la renda (86-75) i ha trencat el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)