ACB

Líder europeu contra cuer de l’ACB

Bàsquet. El Barça, que divendres va enfilar-se al primer lloc de l’Eurolliga el dia de les reaparicions de Mirotic i Davies, visita l’Acunsa GBC (17 h), que els dos últims partits ha revifat

El Barça, flamant líder de l’Eurolliga i segon de l’ACB amb 15 triomfs i tres derrotes, visita avui (17 h, MD) l’Acunsa GBC, el cuer amb 4-15 però que ha guanyat els dos darrers partits, l’últim a la pista de la Penya. El retorn de Niko Mirotic i Brandon Davies divendres a Belgrad va ser un plus revitalitzador per al conjunt de Saras Jasikevicius, que haurà de superar el desgast del duel contra l’Estrella Roja. El Barça va viatjar ahir al matí de Belgrad a Vitòria i es va desplaçar en autobús a Sant Sebastià. L’argentí Marcelo Nicola torna a la banqueta basca després de perdre’s dos partits per coronavirus.

Tenerife-Manresa

El Baxi Manresa, per la seva banda, visita el tercer classificat amb 15-4 (13 h, MD1), l’Iberostar Tenerife, amb la infermeria plena. Matt Janning i Eulis Báez no podran jugar, i Guillem Jou no s’ha entrenat, amb molèsties per l’artritis al peu. Makai Mason i Jonathan Tabu estan tocats. El base cedit al Girona Dani Garcia s’ha incorporat al grup. El pivot georgià Giorgi Shermadini i el base brasiler Marcelinho Huertas són els referents de l’Iberostar, que té una plantilla àmplia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)