ACB

Resisteix fins al descans

Bàsquet. El Baxi Manresa perd a la pista de l’Iberostar Tenerife, el tercer, després de fer un bon inici. En els triples està negat, amb 2/24

Iberostar Tenerife 85 Baxi Manresa 70

IBEROSTAR:Fitipaldo (3), Salin (7), Shermadini (29), Cavanaugh (7) i Doornekamp (8) –cinc inicial–; Díez, Butterfield (5), Sulejmanovic (2), López, Guerra (11), Huertas (10) i Rodríguez (3). 26/50 de 2 punts. 3/9 Triples (1 Butterfield, Salin i Doornekamp). 24/30 tirs lliures. 40 rebots (6 Cavanaugh). 17 assistències (10 Huertas). 116 valoració (37 Shermadini).BAXI MANRESA:Mason (9), Hinrichs (10), Vaulet (8), Eatherton (15) i Pérez (4) –cinc inicial–; Tabu, Sajus (13), Dulkys (2), Jou, Garcia, Martínez (9) i Sima. 24/40 de 2 punts. 2/24 triples (1 Eatherton i Martínez). 16/20 tirs lliures. 30 rebots (6 Hinrichs). 19 assistències (9 Pérez). 55 valoració (17 Sajus).PARCIALS:16-17, 23-13 (39-30), 26-21 (65-51), 20-19 (85-70).

El Baxi Manresa va resistir a la pista del tercer classificat de l’ACB, l’Iberostar Tenerife, fins a dos minuts abans del descans i va acabar perdent per 85-70. Els del Bages van fer una bona defensa en l’inici de partit i van mantenir els illencs sense anotar els quatre primers minuts. Van tenir vuit punts de marge (7-15), però un parcial de 7-0 va ajustat el partit i els locals es van començar a distanciar a dos minuts del descans i es va arribar a la mitja part amb el 39-30.

Un nou parcial de 7-0 del Tenerife en l’inici de la segona meitat va complicar el partit als manresans, que van arribar a perdre de 20 punts (62-42). El Baxi Manresa va intentar tornar a entrar en el partit, però l’Iberostar va controlar la diferència i va guanyar. Els del Bages van estar completament negats en els triples (2 de 24) i van encaixar la seva desena derrota. Pels illencs va destacar Shermadini, amb 29 punts anotats i 37 de valoració.