ACB

Domini, control i desena victòria

Bàsquet. El Baxi Manresa guanya a la pista de l’UCAM Múrcia en partit ajornat. El base Dani Pérez destaca amb 24 punts en un partit en què han anat al davant des del minut 4

UCAM Múrcia 93 Baxi Manresa 103

UCAM MÚRCIA:Rojas (9), DiLeo (8), Davis (11), Lima (7) i Frankamp (20) –cinc inicial–; Townes (2), Bellas (3), Radovic (16), Jok (15), Cate (2) i Strawberry. 25/41 de 2 punts. 8/26 triples (3 Jok, 2 Frankamp, 1 Rojas, Dileo i Radovic). 19/31 tirs lliures. 37 rebots (12 Lima). 15 assistències (6 Bellas). 86 valoració (19 Radovic).BAXI MANRESA:Vaulet (11), Eatherton (17), Pérez (24), Mason (15) i Hinrichs (4) –cinc inicial–; Martínez (17), Tabu (2), Sajus (8), Dulkis (5) i Sima. 23/35 de 2 punts. 13/28 triples (4 Pérez, Martínez, 3 Mason, 1 Vaulet, Dukys). 18/25 tirs lliures. 29 rebots (10 Vaulet). 22 assistències (7 Tabu). 105 valoració (24 Pérez i Vaulet).PARCIALS:18-28, 20-18 (38-46), 26-28 (64-74) i 29-29 (93-103).

El Baxi Manresa es va imposar a la pista de l’UCAM Múrcia per 93-103 en partit corresponent a la 18a jornada i va sumar la seva desena victòria en la lliga ACB. L’enfrontament es va ajornar en el seu moment per un cas de Covid-19 en el conjunt murcià, i en aquesta ocasió els manresans el van afrontar amb diverses baixes.

El partit del Baxi Manresa va ser molt complet, va dominar, va estar encertat en atac, va controlar el joc i no va patir en cap moment. En el minut 4 de joc els manresans es van posar al davant en el marcador i sempre s’hi van mantenir, i van arribar al descans amb vuit punts d’avantatge, 38-46.

En l’inici del tercer quart els murcians van intentar reaccionar i es van situar a només quatre punts (47-54), però l’encert en atac del base Dani Pérez –va ser el màxim anotador amb 24 punts i quatre triples– va tornar a distanciar al seu equip, i a sis minuts del final els manresans van aconseguir el seu màxim avantatge, de 16 punts (70-86). Scott Eatherton i Rafa Martínez també van destacar anotant 17 punts cadascun, i el capità va fer quatre triples de quatre llançaments.