NBA

Els Sixers frenen els Lakers (107-106)

Els californians han fet un 0-13 als últims 3 minuts quan perdien 105-93 però Harris ha sentenciat

Els Sixers no són líders de la Conferència Est (13-6) per casualitat. Ho són perquè estan fent una temporada espectacular. I una nova prova d’això és la victòria que han aconseguit aquesta matinada contra els Lakers amb una cistella de Harris a dos segons pel final. Ha estat la primera derrota a domicili dels californians que portaven una sèrie de 10-0. Harris ha tallat el què hauria estat una remuntada quasi impossible perquè a falta de tres minuts pel final els Sixers dominaven 105-93 i han encaixat un parcial de 0-13 que quasi fa que se’ls escapi el matx. Fins que ha arribat el tir guanyador. LeBron James ha fet 34 punts, 6 rebots i 6 assistències i Anthony Davis 23+8. El català Marc Gasol ha estat 24 minuts a pista aportant 8 punts i 2 rebots. Pels Sixers Joel Embiid s’ha enfilat fins els 28 punts, 6 rebots i 4 assistències secundat per Tobias Harris (24+7). D’altra banda, nova derrota dels TWolves de Ricky Rubio al Chase Center (123-111) contra els Warriors amb un partit discret del base d’El Masnou (5 punts i 5 assistències en 21 minuts de joc). Pels Warriors Stephen Curry només ha fet 16 punts amb un 4/11 triples. També de la jornada destacar la quarta victòria seguida dels Nuggets on hi ha el tècnic ajudant català Jordi Fernández contra els Heat (82-109), el triomf dels Nets a Atlanta a la pròrroga (128-132) amb 32 punts de Kevin Durant, 31 de James Harden i 26 de Kyrie Irving. Nova victòria dels Jazz (116-104) contra els Mavs de Doncic (30 punts), els Thunder a Phoenix (97-102), dels Pelicans contra els Wizars (124--106) tot i els 47 punts de Bradley Beal o dels Spurs contra els Celtics (119-106). També han guanyat els Bucks d’Antetokounmpo (24 punts) a la pista dels Raptors (108-115) i derrota dels Magic a casas contra els Kings (107-121).