Eurolliga

El Barça s’endú un final d’infart a Atenes (74-76)

L’Olympiacòs ha anotat una cistella fora de temps que hauria forçat la pròrroga

El Barça ha encadenat la seva sisena victòria consecutiva a la màxima competició continental i és manté com a sòlid líder després de vèncer a l’Olympiacòs a Atenes (74-76).

Els blaugrana han marcat territori des del salt inicial amb un 2-12 i un Oriola impressionant (8 punts seguits). Els de Jasikevicius han mantingut la renda però no han pogut augmentar la diferència perquè els grecs han atrapat vuit rebots ofensius en els primers instants. El joc col·lectiu ha estat brillant amb 12 assistències amb Calathes amb 6. Olympiacòs 7. Dos tirs lliures de Calathes han situat la màxima renda (28-40) amb una millora defensiva. Al descans 30-40, els mateixos punts que els grecs havien anotat en 12 minuts al Palau Blaugrana.

Al tercer quart el Barça no ha trobat referents en un mal dia de Mirotic ha encaixat un parcial de 12-0 (47-46) per posar-se per davant. L’encert en els triples de McKissic ha fet que agafés la màxima del matx (59-53). Els blaugrana necessitava que apareguessin nous referents i ho han fet Calathes i Higgins per empatar el partit (67-67). En un final a cara i creu Bartzokas ha vist la segona tècnica i ha estat expulsat a 6,1 segons pel final, Higgins no ha perdonat en els dos tirs lliures -35 de consecutius- i en l’última acció l’Olympiacòs ha errat dos tirs i en el tercer llançament ha anotat però ja fora de temps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)