Lliga femenina

Treballada i merescuda victòria del Cadí la Seu (64-61)

Les urgellenques han donat la volta al marcador i han assegurat el triomf contra el Movistar en uns últims vuit minuts intensos

El Cadí La Seu ha derrotat per 64-61 el Movistar en un partit intens i en el que ha hagut d treballar molt per sumar la desena victòria a la lliga. Les urgellenques han donat la volta al marcador i han assegurat el triomf en uns darrers vuit minuts molt intensos. Laia Raventós ha estat clau en l’últim quart i ha sigut la màxima anotadora amb 17 punts, amb 4 triples.

Les urgellenques s’han posat per davant amb el 3-2, però a partir d’aquí el Movistar ha dominat en el joc i el marcador, i s’ha avançat fins a 8 punts (12-20). En els darrers minuts del primer quart i els primers del segon el Cadí La Seu ha fet un parcial de 7-0, s’ha situat a només un punt i ha tingut ocasions per posar-se per davant. El conjunt madrileny no ho ha permès i s’ha tornat a distanciar de 7 punts. Altre cop les urgellenques ha remuntat i aquesta vegada amb un parcial de 8-0 –amb dos triples inclosos–, s’han posat per davant amb el 29-28 a gairebé dos minuts pel descans. El Movistar però ha arribat a la mitja part amb avantatge, 29-32.

En la segona meitat el conjunt madrileny ha aprofitat algunes errades del Cadí La Seu per tornar a situar-se 8 punts per sobre (35-43), però les locals han continuat lluitant i treballant. En els darrers vuit minuts han aconseguit el seu premi, ja que un parcial de 8-0, amb dos triples seguits, els han situat per davant en el marcador (52-51). La resistència del Movistar s’ha allargat fins el darrer segon, però les urgellenques han sumat una nova victòria per 64-61.