ACB

La Penya pateix però supera el Fuenlabrada (80-75)

Els verd-i-negres dominaven d’11 punts (70-59) però els madrilenys han posat pressió (74-73)

La Penya ha patit de valent per superar un Fuenlabrada que ha posat les coses molt complicades fins al tram final (80-75).

Els verd-i-negres han començat dominant gràcies al tir exterior de Xabi López-Arostegui amb 11 punts seguits. El Fuenlabrada no ha estat encertat en atac i això ha fet que la Penya obrís forat al marcador (29-19). Però no ha tingut continuïtat i ha encaixat un parcial de 0-7 abans del descans que ha deixat totalment obert (31-28) amb molts errors no forçats dels verd-i-negres.

Al segon temps hi ha hagut molta igualtat fins que Dimitrijevic ha despertat juntament amb Tomic per agafar un màxim avantatge d’11 punts (70-59). Però quan semblava que el partit estava trencat tres triples seguits de Novak i sobretot el 20 rebots ofensius del Fuenlabrada han posat emoció perquè s’han situat a un punt (74-73) a dos minuts pel final. El desencert madrileny al final i la solida defensiva verd-i-negra ha acabat de decantar un matx molt sofert.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)