Lliga femenina

L’Spar Girona té gairebé tot l’equip a fora per la finestra FIBA

Bàsquet. Júlia Soler i Clàudia del Moral són les úniques que no han marxat

Júlia Soler i Clàudia del Moral són les dues jugadores de l’Spar Girona que no han marxat en aquesta segona finestra FIBA, en la què set jugadores han estat convocades amb les seves respectives seleccions.

Laia Palau i Maria Araújo, Chelsea Gray, Frida Eldebrink –que ja va marxar la setmana passada amb permís del club per la mort de la seva àvia, abans del partit contra el Bembibre–, Adaora Elonu, Giedre Labuckiene i Julia Reisingerová mantindran l’activitat amb els equips dels seus estats –Elonu, nascuda a Houston, amb Nigèria(és la capitana)– mentre Paola Ferrari i Sonja Vasic marxen a Paraguai i a Sèrbia però sense concentrar-se i amb permís de l’Uni.

La tornada, exigent

El Cadí La Seu, primer rival de l’Uni, el dia 11 a Fontajau, té la seva capitana Geo Bahí amb la selecció espanyola de 3x3 i Serena-Lynn Geldof amb Bèlgica. La Lliga Femenina té doble jornada, dijous 11 i diumenge 14 –Cadí - Guipúscoa i Ensino - Uni (serà el debut d’Helena Oma amb el seu nou equip) –la setmana que ve i, l’Spar Girona, juga després el dimarts 16 a casa el partit que té pendent del 3 de gener amb el Gran Canària.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)