NBA

LeBron James lidera els Lakers contra els Nuggets (114-93) i fa història

Bàsquet. Ha superat Wilt Chamberlain

LeBron James ja és el tercer jugador de la NBA que ha fet més cistelles, només per darrera de Kareem Abdul-Jabbar i de Karl Malone, després dels 27 punts (amb 10 rebots i 10 assistències lliga el triple dible) en el triomf dels Lakers sobre els Denver Nuggets (114-93) en la reedició de la final de la Conferència Oest del curs passat. James ha superat Wilt Chamberlain.

Els Nuggets guanyaven a la mitja part 46-58 però el tercer quart dels campions de la NBA (37-17 amb un 15- entremig) ha decidit el duel en què Marc Gasol s’encarregava de defensar Nikola Jokic (13 punt amb 6/16 tirs) i acabava amb 2 punts i 2 rebots en 20 minuts.

James ha destacat la tasca defensiva dels Lakers: “És el que som, comencem i acabem amb la defensa” però, sobretot, ha posat el crit al cel amb l’All Star, el 7 de març a Atlanta: “És una plantofada, no en tinc ni energia ni ganes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)