ACB

El Barça visita el cuer i vol agafar ànims per a la copa

Bàsquet. El Baxi Manresa afronta l’Herbalife Gran Canaria amb baixes

El Barça juga a la pista del cuer, el RETAbet Bilbao (12 h), després d’haver trencat la ratxa de deu victòries entre la lliga i l’Eurolliga. Els blaugrana intentaran guanyar i fer un bon partit per afrontar en un bon estat d’ànim la copa, que començarà dijous. En la lliga encara encadena vuit victòries consecutives, que el mantenen segon. En el Barça, Claver continua de baixa i Abrines, que s’ha perdut els darrers partits per problemes musculars, és dubte. En el Bilbao estarà absent Rigo.

El Baxi Manresa visita l’Herbalife Gran Canaria (20.30 h), el catorzè classificat, que ha perdut els darrers tres partits, tot i que el darrer per un punt contra el Real Madrid. Els manresans, que van vuitens, acaben de perdre a casa i volen la victòria. En el Manresa estaran absents Pérez, lesionat aquesta setmana, Báez, Jou i Janning, mentre que el Gran Canaria no tindrà cap baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)