NBA

Els Wolves trenquen la mala ratxa amb un triple de Russell (103-106)

Bàsquet.

D’Angelo Russell a tres segons i amb empat a 103 ha fet el triple que trenca la ratxa de nou derrotes seguides dels Minnesota Timberwolves, amb la victòria sobre els Oklahoma City Thunder en què Ricky Rubio s’ha tornat a veure relegat a un paper secundari (3 punts i 8 assistències en 24 minuts). Hamidou Diallo ha tingut el triple que forçava la pròrroga després, però l’ha fallat.

Confiança

“Hi ha motius pels quals els seus companys volen jugar amb Ricky, els organitza i fa el que toca. Seguirà millorant” diu l’entrenador dels Minnesota Timberwolves, Ryan Saunders, que al final ha apostat per jugar amb el català i el base titular junts. “Confio totalment amb ell. M’ho solia posar difícil en el passat i cada vegada que estem junts a la pista l’escolto i l’ajudo cada cop que vol, Això ens dóna una altra dinàmica” explica D’Angelo Russell .

El protagonista

Kevin Durant ha estat el protagonista de la nit, amb la seva primera suplència des que juga a la NBA(867 partits) en la derrota dels Nets 117-123 contra els Raptors. Ha entrat al final del primer quart perquè havia estat en contacte amb un sospitós de ser positiu per Covid-19. Un embolic perquè, al tercer quart, li han comunicat que no podia jugar més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)