ACB

El Baxi nota les baixes i cedeix a la pista de l’Herbalife (83-77)

Domina en la primera part amb una màxima diferència de 14 punts però Shurna, Beirán i Slaughter remunten en el darrer quart

El Baxi ha encadenat a la pista de l’Herbalife la tercera derrota (83-77) en un partit en què s’ha vist completament superat pels locals en el darrer quart. L’equip, a més, ha trobat a faltar alguns dels seus jugadors clau, Dani Pérez, Mat Janning, Guillem Jou i Eulis Báez, baixa per lesió. Malgrat tot, els de Pedro Martínez han sortit com un cicló i han estat superiors en el primer quart gràcies al domini en el joc interior, amb Sima i Eatherton especialment encertat, i als tirs de Rafa Martínez i Hinrichs.

En el segon quart el Baxi ha assolit la seva màxima diferència després d’un triple de Dani Garcia (14-28) però els canaris han reaccionat de la mà de l’explosivitat de Kilpatrick i el partit s’ha anat igualant, tot i que el rebot ha estat clarament manresà en tota la primera part (14 a 20). En el tercer els de Pedro Martínez han tornat a estirar el marcador després de dos triples de Rafa Martínez i Tabu (46-57), però Shurna, Beirán i Slaughter han donat aire al seu equip, que ha sortit disparat en el darrer quart i ha semblat sentenciar el partit amb triples dels tres jugadors, els més endollats (75-65). Els manresans han treballat per reduir la diferència (80-77) però una pèrdua de Tabu ha acabat decidint el partit. Shurna (14 punts i 9 rebots) ha estat el més determinant en l’equip local i Eatherton (10 punts i 11 rebots), el més valorat en el Manresa.