ACB

Festival del Barça a Bilbao abans de la copa (73-90)

Els blaugrana, que encadenen nou victòries a la lliga, han trencat el partit amb un 12-30 en el tercer quart

El Barça ha encadenat la novena victòria a l’ACB i ho ha fet sense contemplacions a la pista del cuer, el Bilbao, just abans d’afrontar, a partir de divendres, el torneig de copa, el primer gran objectiu de l’any. De fet Jasikevicius ha donat descans a Higgins, un dels jugadors més carregats de l’equip. Després de la derrota contra l’Efes a l’Eurolliga l’equip ha sortit amb alguns dubtes i no ha pogut frenar Balvin en els primers minuts, però després d’un 0-10 de parcial (11-14) l’equip ha començat a dominar el seu rival a partir de la defensa. El Bilbao ha oposat resistència gràcies als triples de Rousselle però en el segon quart ja ha tingut més problemes per anotar.

El Barça s’ha desencadenat en el tercer quart (12-30) en una exhibició de recursos defensius que han permès un grapat de cistelles fàcils en transició. Davies (14 punts) ha fet el que ha volgut amb Balvin anotant tirs de 4 metres amb gran facilitat i els locals han acabat traient la bandera. En el darrer quart, minuts per als menys habituals, que s’han afegit a la festa.