ACB

La Penya supera el Múrcia, un rival directe (84-91)

Bassas (17 punts), López-Arostegui (15), Tomic (17) i Brodziansky (16) al final han estat determinants

El Joventut ha guanyat a Múrcia (84-91) un partit on ha dominat tot el segon temps i agafa aire a l’ACB consolidant-se entre els vuit millors. El tècnic local Sito Alonso ha estat expulsat per dues tècniques.

La Penya ha sortit concentrada i amb l’aposta de Dimitrijevic defensant Frankamp. Els verd-i-negre han agafat un màxim avantatge (7-14) amb Bassas i López-Arostegui destacant. Però ràpidament ha reaccionat el Múrcia per igualar el matx (17-18). Llavors ha debutat Jackson. Tot el segon temps ha estat igualat amb diferències mínimes i amb la Penya sense tenir continuïtat i amb errades defensives. Al descans 42-44. Rojas, referent murcià, només ha jugat tres minuts perquè ha fet dues faltes molt ràpides.

En el tercer quart la Penya ha jugat amb una confiança absoluta amb un Bassas impecable en la direcció i un triple seu juntament amb l’explosió de Tomic (14 punts) li ha donat la màxima del matx (53-66). Però la Penya s’ha relaxat en els darrers dos minuts del tercer període i dos triples seguits dels murcians ha donat vida al matx (63-68). El partit estava calent. Sito Alonso ha perdut els nervis, ha criticat els àrbitres i ha rebut una segona tècnica que l’ha enviat al vestidor. Els verd-i-negres pràcticament ha sentenciat després d’un triple impressionant de Bassas i la Penya ha deixat tocat els murcians (67-76 a 5:35 pel final). En el tram final només tres triples seguits dels murcians han posat emoció però sempre amb la Penya amb el partit sota control.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)