Lliga femenina 2

El GEiEG obté un triomf clau a Andratx (49-69)

Camila Martínez (19 punts, 4 triples i 7 rebots) lidera les gironines, molt superiors en el rebot després d’un primer quart discret a la pista del cuer

El GEiEG Uni ha fet pas endavant en la lluita per la permanència amb una victòria clara a la pista del cuer del grup C, l’Andratx (49-69), que no ha trobat la fórmula per frenar Camila Martínez, jugadora que ja ha debutat a la Lliga Femenina i que s’està confirmant com una de les millors alers de la categoria. Avui, amb 19 punts, 4 de 6 triples i 7 rebots ha confirmat que és la líder ofensiva de l’equip, amb el suport sota les anelles de Laia Moya (11 punts i 7 rebots) i Iho López (4 punts i 9 rebots). L’equip de Joan Pau Torralba, amb tot, no ha despertat fins el segon quart després d’un parcial de 14-10. A partir de llavors el domini ha estat total malgrat l’esforç de la figura local, Rokkanen (19 punts en 38 minuts).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)