NBA

Els Lakers es desfan dels Thunder i encadenen el cinquè triomf

LeBron, amb un triple doble, sentencia en la pròrroga (119-112) en una jornada amb una altra derrota dels Timberwolves

La millor versió de LeBron James ha aparegut aquesta matinada per permetre als Lakers encadenar per primer cop cinc triomfs aquesta temporada contra els Thunder (119-112), que no s’han rendit fins a la pròrroga. L’aler de Los Angeles ha completat el seu tercer triple doble del curs (28 punts, 14 rebots i 12 assistències) multiplicant-se davant la baixa per lesió d’Anthony Davis. Els campions ja venien de disputar dues pròrrogues contra els Pistons. Marc Gasol es manté com a titular però jugant relativament pocs minuts (19) amb números discrets (2 punts, 4 rebots i 3 assistències). Amb el triomf els Lakers (19-6) es mantenen a l’estela dels líders de la conferència i l’NBA, els Jazz (19-5).

Els Timberwolves de Ricky Rubio, en canvi, continuen cuers de la conferència Oest (6-18) després d’una altra derrota, aquesta vegada contra els Mavericks (122-127) de Luca Doncic (26 punts, 8 rebots i 5 assistències). Rubio ha jugat 34 minuts (9 punts, 7 assistències i 4 rebots).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)