ACB

El Joventut arribarà a la copa amb la plantilla sencera

Dawson i Ventura ja estan recuperats en una línia exterior reforçada amb l’arribada de Demetrius Jackson

Carles Duran podrà afrontar a Madrid el primer gran desafiament de la temporada, la copa, amb tota la plantilla del Joventut disponible després que Dawson tornés a jugar diumenge a Múrcia i el capità, Albert Ventura, també fos convocat, tot i que finalment no va jugar cap minut (84-91).

La línia exterior, a més, s’ha vist reforçada amb l’arribada de Demetrius Jackson, un especialista defensiu que haurà de ser clau per millorar les estadístiques de l’equip en aquest aspecte. La Penya és l’equip de la copa que més punts rep per jornada (83,28). El seu fitxatge i la presència de tots els altres jugadors permetrà Duran descartar un jugador abans del duel de divendres contra el TD Systems Baskonia de Dusko Ivanovic. Diumenge es va quedar fora del partit Artur Zagars, que té tots els números per repetir davant del bon moment de e Bassas, Dimitrijevic i López-Arostegui. Pau Ribas, per la seva experiència, també és intocable. És l’únic supervivent de l’històric títol del 2008.

La Penya ha tombat el Baskonia en els dos últims partits oficials, en la fase final de la lliga a València (76-74) i en la primera volta del a lliga a Badalona (83-82).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)