Lliga femenina

Gray, dubte per al derbi

Bàsquet. La base internacional, concentrada amb la selecció dels EUA, podria no arribar a temps pel derbi de demà a Fontajau per la gestió del visat en el seu retorn

L’Spar ha començat a entrenar-se aquesta setmana amb pràcticament tot l’equip sencer a l’espera que arribi avui Elonu i que ho faci durant la setmana Chelsea Gray, concentrada amb la selecció dels EUA per preparar els Jocs. La base probablement no arribarà a temps pel derbi de demà contra el Cadí pels tràmits a realitzar en la gestió del visat.

Les altres jugadores internacionals Eldebrink (Suècia), Labuckiene (Lituània) i Vasic (Sèrbia) ja estat a disposició d’Alfred Julbe. Araújo i Palau es van incorporar abans a l’equip per la cancel·lació de la concentració i els partits de la selecció espanyola. En tres setmanes l’Uni afrontarà una voràgine de partits que començarà demà amb el derbi contra el Cadí a Fontajau (19 h) i que continuarà amb partits de lliga contra l’Ensino (dia 14), el Promete (21), el València (24) i l’Al-Qázeres (28), tot això just abans de la copa del 4 al 7 de març.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)