ACB

Jasikevicius: “Cada partit és un esprint de 40 minuts”

Considera que no hi ha equips favorits a la copa i avisa que caldrà ser “fort mentalment” en el partit contra l’Unicaja de demà

L’entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicius, considera que la fortalesa mental de l’equip serà clau en el primer partit de la copa, demà (21.30 h), a Madrid contra l’Unicaja. De moment, no vol pensar en més ellà. “No podem mirar el partit següent, cada partit és un esprint de 40 minuts.” “És una de les setmanes més boniques del calendari i entenc que la gent faci apostes sobre els favorits però ser-ho o no ser-ho no canvia res.”

Jasievicius, que va guanyar tres vegades la copa com a jugador amb el Barça (2001, 2003 i 2012), admet la rellevància que té ara el torneig en el seu primer any d’entrenador: “Significaria molt aixecar el primer títol com a entrenador del Barça però aquest és un torneig on sempre hi sol haver sorpreses.” Respecte el rival considera que l’Unicaja, amb l’arribada de Fotsis Katsikaris, ha millorat sobretot en defensa i que manté la capacitat d’anotar sobretot en tirs oberts. “Si hem de jugar tres partits en tres dies haurem de comptar amb el màxim de jugadors possibles i crec que hem aconseguit que tots se sentin importants perquè saben que en qualsevol moment poden aportar alguna cosa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)