ACB

El Baskonia treu de la pista el Joventut (96-87)

Els verd-i-negres han anat sempre a remolc molt lluny del nivell físic imposat pels vitorians (87-68)

La Penya no ha pogut frenar el potencial ofensiu del Baskonia i ha quedat eliminat de la copa en un partit on ha anat sempre a remolc sense estar a l’alçada d’intensitat i físic dels vitorians (96-87)

Sense energia ni agressivitat la Penya ha rebut un correctiu al primer quart on ha encaixat 28 punts (28-17). Els verd-i-negres han anat sempre a remolc, sense intensitat i els vitorians no els ha fet falta ni fer faltes personals (1 al primer període). Al segon quart ha continuat la mateixa tendència amb una Penya massa tova i impotent davant el potencial dels d’Ivanovic. La renda s’ha mantingut sobre els 10 punts amb uns percentatges d’encert massa alts pel Baskonia (16/22 de 2 i 4/6 triples). Els millors han estat Jackson (11 punts), Tomic (9 punts i 6 rebots) i Dimitrijevic (8) però puntals com López-Arostegui portaven 0 punts.

Al tercer quart els verd-i-negres han jugat més col·lectivament amb moltes situacions amb dos quatres a pista però quan s’ha acostat en el marcador (71-65) els vitorians han tornat a fer una estirada (78-68). Al darrer període els de Carles Duran han sortit tan adormits que en tres minuts el Baskonia ha trencat el matx amb un 9-0 impecable (87-68). Els de Carles Duran han estat els cinc primers minuts del darrer període sense anotar cap punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)