ACB

Causeur (18 punts) i Deck (18) salven el Madrid (85-79)

Els blancs han arribat a perdre de 18 punts (22-40) contra un Tenerife espectacular

El Madrid és el primer finalista de la copa després de desfer-se del Tenerife (85-79). Els blancs han començat molt malament davant un rival que ha fet un bàsquet espectacular. La diferència ha anat creixent pels de Txus Vidorreta i han arribat a guanyar de 18 punts a mitjans del segon quart (22-40). Gaby Deck (18 punts) ha donat aire als de Pablo Laso que han arribat vius al descans (40-46). Al tercer quart però els blancs han despertat de la mà de Causeur (18 punts) i s’han posat per davant (60-59) Han estat els millors minuts dels blancs que semblaven sentenciar després d’un triple de Causeur (81-74). Però un altre de Doornekamp ha posat emoció (81-78 a 1:12 pel final). A 48 segons una assistència impressionant de Llull a Thompkins ha deixat pràcticament el partit decidit (83-77) perquè en el seu atac el Tenerife ha fallat.