ACB

El Barça jugarà la final de la copa contra el Madrid (77-68)

Els blaugrana han arribat a guanyar de 20 punts (67-47) però el Baskonia ha posat emoció (69-65)

El Barça jugarà demà (18.30 h #Vamos) la final de la copa després de superar a les semifinals al Baskonia (77-68). Els blaugrana han dominat amb molta autoritat als de Dusko Ivanovic a qui han arribat a guanyar de 20 punts però que no han pogut sentenciar fins al final després de la remuntada vitoriana. Mirotic (16 punts) i Higgins (15) han estat els màxims anotadors.

Els blaugrana, després d’uns primers instants on Henry ha fet molt mal en atac (8-12) els de Jasikevicius han reaccionat gràcies a un 9-0 (17-12). Els vitorians han topat amb un mur defensiu espectacular del Barça que ha deixat a un equip amb el potencial del Baskonia en només 27 punts al descans amb un 11/24 tirs de dos i 1/9 triples i els blaugrana han atrapat el doble de rebots (13 a 26). Quatre triples seguits dels blaugrana al tram final (2 Mirotic, 1 Higgins i 1 Hanga) han donat la màxima del matx (38-27). A la Supercopa ACB els vitorians ja es van quedar en només 28 punts al descans.

Al segon temps ràpidament el Barça ha dominat amb autoritat fins a posar-se 20 punts per sobre després d’un triple d’Abrines (67-47). I quan semblava que el partit estava sentenciat ha reaccionat el Baskonia aprofitant també el cansament acumulat del Barça que en menys de 24 hores va jugar un duel intens contra l’Unicaja amb pròrroga. Els de Dusko Ivanovic han arribat a posar-se a només quatre punts (69-65) però els de Jasikevicius han tingut sota control el seu rival fins al tram final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)