ACB

El Barça humilia el Madrid amb una exhibició (73-88)

Els blaugrana han fet un joc coral impressionant i al primer temps ja dominaven de 23 punts (29-52)

El Barça ha assaltat Madrid amb una final sense fissures (73-88) amb una defensa de llibre que ha ofegat els blancs que han anat tot el segon temps per sota dels 11 punts en una superioritat insultant dels blaugrana. És el primer títol del tàndem Jasikevicius-Mirotic en el Barça.

El Madrid només li ha aguantat els dos primers minuts amb cinc punts seguits d’Abalde (7-4). Però a partir de llavors un parcial de 0-14 ha fet que la diferència superés la barrera psicològica dels 10 punts (7-18) amb un Smits impressionant. Els de Jasikevicius però han donat una lliçó defensiva als blancs que senzillament no han tingut resposta. Una i altra vegada els blaugrana han anul·lat els atacs del Madrid que ha vist com Davies (10 punts i 6 rebots) posava la renda en 20 punts i un triple de Hanga donava la màxima en un partit senzillament perfecte quedant-se a només dos punts (31-52) de la major pallissa en el descans que tenia el Madrid del 1993 (+23 i el Barça el 1999 (+23).

Al segon temps el Barça ha agafat una màxima diferència de 24 punts (31-55) . Els blancs han augmentat el seu nivell per fer un 9-0 i reduir diferències (40-55). En aquesta fase Carroll portava 0/8 en tirs mentre Abrines portava 8/8 a la copa, avui amb 2 més. Però Calathes, defensat a la segona part per Garuba, ha tornat a llançar els blaugrana amb una exhibició de repartir assistències (40-59). Al darrer quart l’aparició d’Abalde (13 punts) ha permès somiar als blancs (62-73) però ràpidament l’MVP Higgins ha esvaït qualsevol dubte amb un triple (62-78).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)