ACB

Fill de Rod, fillol de Jordan

Bàsquet. Higgins és fill d’un ex-NBA amb 812 partits en la millor lliga del món que va coincidir als Bulls amb la icona de Nike. ‘Air’ Jordan va agafar tanta estima al petit Cory que n’és el padrí

Cory Higgins (14/6/1989) va decidir fa dos estius deixar Moscou, on havia guanyat dues Eurolligues, per arribar al Barça. Ho va fer havent estat escollit en el cinc ideal de l’Eurolliga i conscient que venia al club blaugrana a ser una segona espasa, perquè també s’havia fitxat Nikola Mirotic. Però va acceptar el repte. El nord-americà ha fet un pas endavant quan l’equip l’ha necessitat i en la copa senzillament ha estat imparable. L’home discret, que té 31 anys, té una història curiosa amb la llegenda de l’NBA Jordan. De fet, és el seu fillol.

Dels Bulls als Bobcats

Després de jugar quatre cursos als Buffaloes de la Universitat de Colorado, va viure una situació curiosa. Va fixar pel Charlotte Bobcats, on el seu pare Rod era el director general de la franquícia. La relació que tenia el pare de Higgins amb el seu propietari, Michael Jordan, de la seva etapa de jugador el va portar a Charlotte. Es van conèixer en l’etapa en què Rod Higgins jugava als Bulls i va arribar Jordan, i va establir una gran relació amb la icona de Nike. El petit Cory naixeria cinc anys més tard i l’estrella dels Bulls li va agafar estima i va ser-ne el padrí. La curiositat va fer que uns anys després, el 2011, Cory fitxés pels Hornets de Jordan. Però només un any després, el desembre del 2012, Higgins va ser tallat pels Hornets després de jugar 44 partits amb la franquícia i llavors va emprendre l’aventura a Europa. Qui va haver de dir-li que marxés va ser el seu pare.

LES XIFRES

44
partits
va jugar Higgins amb els Hornets, on el seu pare, Rod, era el director general de la franquícia.
812
partits
a l’NBA va jugar Rod Higgins als Bulls, Supersonics, Nets, Warriors i Cavs.
84/85
és el curs
en què van coincidir el pare de Higgins i Jordan, compartint equip als Bulls de Chicago.

Mirotic sorprèn Abrines al seu Twitch

Ahir durant més d’una hora l’aler Àlex Abrines, un dels herois de la copa, va fer un Twitch de més d’una hora amb els seus seguidors. I mentre explicava les seves històries va aparèixer Mirotic, que va despertar l’interès de tots els seguidors.

Només un dia de descans

Després de tornar de Madrid, Jasikevicius ha programat per avui una doble sessió. Només un dia de descans perquè dijous els blaugrana reben el Zalgiris, exclub del tècnic del Barça.

Hi haurà passadís contra la Penya?

El pròxim partit del Barça serà dijous contra el Zalgiris al Palau Blaugrana, l’exclub de Jasikevicius. En principi no es farà passadís perquè no és la competició que toca, que hauria de ser l’ACB. El passadís d’honor l’hauria de fer la Penya el diumenge 28 al Palau Olímpic (18.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)