Lliga femenina

Gray, baixa dues setmanes

Bàsquet. Té una lesió al turmell i no podrà tornar fins a la copa, fet que li impedirà jugar el decisiu partit de la fase regular a València

La base de l’Uni Chelsea Gray, que es va lesionar al turmell en els últims instants del partit de dimarts contra l’Spar Gran Canària, s’estarà unes dues setmanes de baixa, segons ha informat el club, que va comunicar que la base internacional dels EUA té una forta contusió òssia al turmell.

S’espera, doncs, que Gray reaparegui en el primer partit de la copa, que es jugarà a València del 4 al 7 de març. Es perdrà segur el partit de diumenge vinent a Fontajau contra un rival en principi accessible, el Promete, però els problemes arribaran el dimarts 23 en el duel decisiu a la pista del València, equip que va guanyar a Fontajau i que podria deixar sense possibilitats les gironines per lluitar pel primer o el segon lloc de la fase regular. Aquest partit es va ajornar després de la bombolla de l’Eurolliga a Schio.

Abans de la copa l’equip haurà de viatjar també a la pista de l’Al-Qázeres, el diumenge 28.

Patrocini

Avui, sorteig a València

València, la seu de la copa per al 2021 i 2022, és l’escenari aquest migdia (12 h) del sorteig de la competició. Hi haurà dos bombos, un amb els quatre caps de sèrie (Avenida, València, Uni i Gernika) i l’altre amb els altres classificats (Estudiantes, La Laguna, IDK i Ensino). Quedarà definit tot el quadre fins a la final i també els horaris dels set partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)