Lliga femenina

D’entrada, l’Estudiantes

Bàsquet. L’Spar Girona inaugura la copa el dijous dia 4 (17.30 h). En una possible semifinal es podria trobar el Perfumerías Avenida, el campió

L’Spar Girona inaugurarà la copa amb el seu partit contra el Movistar Estudiantes el dijous dia 4 de març (17.30 h) en el primer partit de quarts de final. La copa es disputarà al pavelló de la Fonteta de València del 4 al 7 de març. El conjunt madrileny serà el primer obstacle del conjunt gironí i, si el supera, es podria trobar en la semifinal el Perfumerías Avenida. L’equip de Salamanca és l’actual campió i l’Spar ha jugat i perdut contra ell les últimes quatre finals de la copa. L’Avenida també jugarà els quarts dijous i ho farà contra el Durán Maquinaria Ensino. Els altres dos quarts de final, que es jugaran divendres, enfrontaran el València –l’amfitrió– i l’IDK Euskotren, i el Gernika i el Ciudad de La Laguna Tenerife.

El president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez, va valorar el sorteig de la copa de València: “No és fàcil el quadre que ens ha tocat, és complicat. L’Estudiantes ho està fent molt bé i, en cas de poder passar, ens podríem trobar el Salamanca.”

LA PROTAGONISTA

És un equip que sap a què juga i són molt ordenades. Hi ha una cosa positiva, que juguem dijous
Laia Palau
JUGADORA DE L’sPAR GIRONA
Patrocini

Victòries en els dos partits de lliga

L’Spar Girona ha guanyat els dos partits de lliga que ha jugat contra l’Estudiantes aquesta temporada. Al pavelló de Fontajau es va acabar imposant per 88-78 i a Madrid va guanyar per 54-71. Laia Palau recorda aquests dos enfrontaments: “Aquí a casa vam patir molt i allà ens va sortir un millor partit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)