ACB

El Manresa dissenya una samarreta per commemorar els 25 anys de la copa

L’equip l’usarà en el partit de lliga contra l’UCAM (27 de febrer) i els aficionats ja la poden comprar a la botiga del club

El Baxi Manresa jugarà el proper partit de lliga, contra l’UCAM el 27 de febrer, amb una samarreta dissenyada especialment per commemorar els 25 anys del títol de la copa que van assaborir Creus i companyia. Els aficionats que la vulguin la poden adquirir a la botiga del club a partir d’avui mateix.

Per dissenyar la samarreta i els pantalons que es van fer servir en la final contra el Barça del 25 de febrer del 1996 s’ha fet servir el mateix color blanc i una tipografia molt similar. S’hi afegit, a més, una silueta del trofeu de fons. En les franges laterals, apareixen els dorsals i els noms dels jugadors d’aquell TDK Manresa. El patrocinador ha canviat, però Baxi ha volgut col·laborar amb la iniciativa adaptant el tipus de lletra i afegint un signe d’exclamació, tal com hi havia en l’antiga samarreta.

A més, l’actual equip ha recreat algunes de les fotos històriques imitant els gestos dels protagonistes d’aquell equip, fent així un homenatge als herois de Múrcia que van guanyar el primer gran títol per al Bàsquet Manresa.

Els abonats d’aquesta temporada 2020-21, la podran adquirir a un preu especial de 19 euros. El preu de la venda al públic és de 34,50 euros,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)