Eurolliga

L’Spar Girona aspira a organitzar els quarts de final de l’Eurolliga

Bàsquet.

“És amb la única cosa que pensem que val la pena arriscar-se. Volem que la nostra afició pugui tenir una alegria. A veure si la situació permet que les aficionades gaudeixin d’aquesta bombolla” diu Pere Puig sobre la candidatura de l’Spar Girona a organitzar els quarts de final de l’Eurolliga, que es disputaran en una única seu a doble partit els dies 17 i 19 de març.

L’Uni va organitzar la primera volta de la fase de grups (el C) el desembre i té com a rival l’Avenida, amfitrió de la segona volta en el seu (l’A).

Els vencedors de les quatre eliminatòries es classificaran per a la final a quatre, que també serà en una bombolla els dies 16 i 18 d’abril.

El Sopron hongarès i l’Asvel francès juguen l’altra eliminatòria del quadre en què hi ha els dos conjunts de la Lliga Femenina. En l’altre, els emparellaments són també entre equips de la mateixa lliga: Fenerbahçe - Galatasaray i Iekaterinburg - Dynamo de Kursk; l’últim equip en classificar-se, aquest dijous.

L’Uni ha presentat la documentació necessària a la FIBA per aspirar a organitzar els quarts de final.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)