NBA

Derrota dels Lakers contra els Heat (94-96)

Bàsquet.

Marc Gasol ha acabat amb 6 punts , 5 rebots, 3 assistències i 2 taps en 24 minuts el partit que els Lakers han perdut contra els Heat, a qui havien superat en la final del curs passat. El pivot ha fet dos triples, un d’ells al límit del descans (52-59) i l’altre per empatar a 63 al tercer quart.

Alex Caruso ha fallat el tir que forçava la pròrroga, en un atac en els darrers 8 segons que LeBron James (19 punts amb 7/21 en tirs) no ha pogut acabar. Pels Heat Kendrick Nunn sí ha estat encertat (27 punts amb 10/14) mentre Jimmy Butler i Bam Adebayo en feien 24 i 16.