Eurolliga

El no somni americà

Bàsquet. Hezonja, cinquè en el ‘draft’ del 2015, deixa l’NBA i jugarà fins a final de curs amb el PAO amb el permís del Barça, que li cedeix els drets fins a l’estiu

Mario Hezonja, aquell jugador descarat que va aterrar al Barça l’estiu del 2012 amb només 17 anys per menjar-se el món i que va ser escollit en cinquena posició en el draft del 2015 pels Magic, haurà de fer un pas enrere per fer-ne dos endavant. Ahir es va confirmar que torna a Europa i que deixa el somni nord-americà aparcat després de sis temporades en la millor lliga del món, en què ha passat amb més pena que glòria entre els Magic (2015-18), els Knicks (2018-19) i els Blazers (2019-21). El Panathinaikòs ha fitxat el croat després de rebre el vistiplau del Barça, que és el club que té els drets del jugador a Europa. Als 26 anys –els fa dijous–, torna a Europa amb un compromís amb l’equip grec fins a finals de curs, i amb opció d’una segona temporada. Fins a finals d’aquest curs, el Barça no cobrarà drets pel jugador, però en cas que hi vulgui continuar se n’hauria de negociar el preu perquè el Barça prescindeixi dels seus drets. El club blaugrana tindrà la possibilitat de recuperar-lo, però l’operació de deixar-lo gratis és perquè, si es pot fer un mercat a Europa i té alguna oferta a l’estiu, el Barça pugui cobrar pels seus drets. El dia 2 de març Hezonja s’enfrontarà amb el Barça a l’OAKA en l’Eurolliga.

Pau Gasol i Raül López

Ahir es van acabar de tancar els darrers serrells de l’operació del pivot català, que, si no hi ha res extra, s’hauria de fer oficial aquesta tarda. Pau Gasol, que ha fet totes les converses del seu fitxatge des dels Estats Units, va valorar ahir al matí (tarda catalana) el contracte que ha de signar per donar-hi el vistiplau, i seria presentat quan tornés d’Amèrica. Una de les curiositats és que el seu company de la generació dels júniors d’or Raül López ha ajudat Gasol en la tècnica individual i de tir. El base de Vic ja havia treballat amb Ricky Rubio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)