Eurolliga

El Barça topa amb el mur defensiu del Villeurbanne (69-76)

Els blaugrana mai han pogut estar còmodes ni desplegar el seu joc

El Barça s’ha vist sorprès pel Villeurbanne en un partit on els blaugrana s’han vist frenats per una defensa agressiva dels francesos (69-76). Els de Jasikevicius però continuen líders.

Al primer quart els francesos han imposat un joc físic frenant el potencial blaugrana que només ha trobat Mirotic com a referent (9 punts). Però els de Jasikevicius han estat capaços de posar-se per davant amb l’entrada a pista de Davies (10 punts) desequilibrant dins la pintura al costat d’Oriola (23-22). La renda s’ha mantingut fins al descans però abans hi ha hagut una de les imatges del curs quan Mirotic, després de xiular-li una falta en atac en un bloqueig, ha trencat la samarreta pel mig (35-34).

Precisament el montenegrí ha liderat el Barça en el tercer quart anotant els 10 primers punts del seu equip (45-42). Però amb Mirotic a la banqueta els francesos, excel·lents en defensa, han tornat a empatar el matx abans del final del període amb un triple de Lighty (54-54). Al darrer període els blaugrana han trobat a faltar Mirotic, qui ha fet la quarta falta personal, i els altres tres referents pràcticament han estat inèdits: Higgins (1 punts), Calathes (4) i Abrines (0). Els francesos han aprofitat tres atacs sense encert dels de Jasikevicius per anotar dos triples seguits i el Villeurbanne ha agafat la màxima diferència (58-64). Higgins ha fet un pas endavant per posar més igualtat amb una esmaixada després d’una recuperació (64-66). Però els francesos han aprofitat els dos següents atacs per agafar vuit punts de renda (64-72) i tot i la reacció amb Higgins com a líder (69-72) el Villeurbanne no ha perdonat.