Eurolliga

La mateixa pedra dos cops

Bàsquet. Eurolliga. El Villeurbanne, igual com en l’anada, desactiva el Barça, que no se sent mai còmode ni troba cap referent ofensiu; Mirotic es queda sense anotar els últims 15 minuts

Barça 69 Villeurbanne 76

FC BARCELONA:Calathes (4), Higgins (9), Abrines, Mirotic (19), Pustovy -cinc inicial-, Davies (22), Westermann (1), Hanga (3), Bolmaro, Smits (2), Oriola (2) i Kuric (7). 19/46 de 2. 6/13 triples (3 Mirotic, 2 Kuric i 1 Hanga). 13/20 lliures. 32 rebots (8 Davies). 13 assistències (5 Calathes) i 63 de valoració (29 Davies).ASVEL VILLEURBANNE:Cole (21), Lighty (13), Howard (13), Yabusele (4), Fall (13) -cinc inicial-, Kahudi (2), Lacombe, Noua (3), Bako (5) i Strazel (2). 15/36 de 2. 9/18 triples (3 Cole, 3 Howard, 2 Lighty i 1 Noua). 19/27 lliures. 33 rebots (8 Howard i 8 Yabusele). 14 assistències (4 Cole) i 81 de valoració (21 Howard),.PARCIALS:15-19, 20-15 (35-34); 19-20 (54-54) i 15-22 (69-77).

El Barça pot tenir un mal dia. I això, combinat amb un gran plantejament del seu rival, li pot causar una derrota. És el que va passar ahir quan el Villeurbanne va desactivar per complet un Barça, al qual ja va derrotar en el partit d’anada i a qui no va permetre trobar les seves armes en atac per foradar el mur defensiu i la intensitat que va plantejar al darrere l’equip francès. Des del salt inicial va anar a remolc i peces clau van fer figa. Mirotic, sense anotar els últims 15 minuts, i Abrines (0 punts), Calathes (4) i Higgins (1) arribant els últims tres minuts sense agafar el relleu del montenegrí ja amb 64-72 en el marcador.

Mirotic, l’increïble Hulk

La imatge del partit va ser quan l’estrella del Barça, enfadat perquè li havien assenyalat una falta en atac, va trencar la samarreta al més pur estil Increïble Hulk, el personatge de còmic. Va ser una clara mostra que Mirotic no estava còmode i que el joc físic –no li havien assenyalat cap falta en contra– l’estava descentrant. És el que va fer el Villeurbanne molt bé tot el matx: dominar el ritme. Els blaugrana sempre van anar a remolc des de l’11-14 i només posant-se al davant quan Davies apareixia.

En el tercer quart, Mirotic va donar vida anotant els 10 primers punts del seu equip, però després no va trobar relleu. I quan va cometre la quarta falta a nou minuts del final els blaugrana no van trobar cap relleu i es van apagar.En l’Eurolliga no es pot tenir un mal dia perquè ho pagues.

Ens ha faltat ambició i cal recuperar-la; he vist la banqueta morta
Saras Jasikevicius
1996
últim any
que el Barça va perdre contra el Villeurbanne al Palau. Es va jugar la Final Four a Roma.
0
punts
de Mirotic en els últims 15 minuts. En tenia 19 havent anotat els 10 primers del tercer quart.
5
punts
entre Abrines (0), Higgins (1) i Calathes (4) fins al minut 36 del partit. Van faltar referents.