ACB

El Baxi apel·la a l’èpica del TDK i tomba l’UCAM (85-84)

Els manresans celebren els 25 anys de la copa sobreposant-se a totes les dificultats per sumar un triomf de gran mèrit

El Baxi ha celebrat el 25è aniversari del triomf a la copa del TDK amb una victòria (85-84) que haurien signat alguns dels jugadors històrics del club que han presenciat el partit des de la grada. Els de Pedro Martínez han superat totes les adversitats possibles, a banda de les lesions ja conegudes de Dani Pérez i Guillem Jou. Báez i el nouvingut Ferrari han jugat encara sense ritme, Eatherton ha acabat lesionat a la banqueta i Tabu també ha acabat fora del partit al principi del darrer quart amb cinc faltes. Res, però, ha pogut amb la fe dels locals, que tot i haver-se vist sobrepassats en el tercer quart pel joc físic, en alguns casos imponent, dels murcians (18-29) han sabut refer-se sobretot de la mà de Janning (19 punts i 4 de 7 triples), que ha celebrat la renovació amb triples determinants en el darrer quart.

A última hora l’equip ha patit molt més del compte pel drama en els tirs lliures (18 de 31) però ha sabut defensar amb cap i tancar el rebot. El triple final de l’UCAM (Davis) ha arribat amb el partit ja sentenciat i el rellotge aurat. Segons abans Strawberry ha fallat el triple que hauria pogut forçar la pròrroga quan el resultat era de 83-80.