ACB

Un clàssic entre dues aigües

ACB. La Penya i el Barça, pressionat per la derrota en l’Eurolliga, juguen el primer clàssic de l’any (18.30 h) abans d’afrontar un altre cop partits clau en les seves competicions europees

La Penya i el Barça (18.30 h) reprenen la lliga després de la copa amb un clàssic que ha caigut, a més, en plena lluita europea dels dos equips catalans. El Barça, que arribarà dolgut per la derrota contra l’Asvel, jugarà la setmana vinent una doble jornada d’Eurolliga (Panathinaikòs i Baskonia) i el Joventut torna a l’Eurocopa dimecres, amb un duel contra l’Unicaja.

Els dos equips, per sort, poden fer rotacions. El Joventut no té baixes i Jasikevicius només està pendent del retorn de Claver, que fa dies que s’entrena amb els seus companys. Els blaugrana, també pendents de l’arribada de Pau Gasol, han encadenat cinc victòries en la lliga però no poden fallar, i encara més pel disgust a Europa, en la seva persecució del Real Madrid. Els de Carles Duran, en canvi, afronten el duel sense pressió i com un bon aprenentatge d’un equip amb gran protagonisme dels joves aquest curs.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)