ACB

El Barça treu de la pista a la Penya (62-80)

Els blaugrana han reservat els titulars quasi tot el segon temps

El Barça, a qui la Penya ha fet el passadís d’honor abans del matx per haver guanyat la copa, ha estat molt superior al Joventut en el derbi (62-80)

Jasikevicius ha situat Sergi Martínez sobre Bassas per no deixar-lo pensar i físicament l’ha ofegat. Els blaugrana han sortit llançats amb Mirotic (13 punts) i Calathes (7) imparables (11-23). Jasikevicius ha aprofitat per fer debutar a Claver després de tres mesos lesionat. Els de Carles Duran físicament no han pogut frenar el potencial del Barça i, a més, ha estat desencertat en el triple. Això ha fet que la diferència es disparés fins els 18 punts (19-37) que al descans seria de 13 (32-45).

Al tercer quart el Barça ha augmentat encara més el seu nivell físic i ha tret literalment a la Penya de la pista. Els de Carles Duran han estat 7:09 minuts sense anotar ni un sol punt. La diferència ha crescut fins els 30 punts i allà s’ha acabat el matx (32-62). La resta del matx ja ha estat intranscendent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)