Eurolliga

Pau, espectador de luxe

Bàsquet. El Barça rep el Baskonia, que ha enllaçat cinc triomfs en l’Eurolliga, el dia que Gasol passa la revisió mèdica

La derrota del CSKA ahir a la pista de l’Efes fa que el Barça tingui una ocasió d’or avui contra el Baskonia al Palau (21 h) per refermar el lideratge en l’Eurolliga. No ho tindrà fàcil, però, contra un equip molt físic i treballat que arriba a Barcelona en plena ratxa, després d’encadenar cinc victòries en l’Eurolliga i veient-se cada cop més a prop del play-off.

Serà una jornada amb un protagonista afegit que no estarà precisament a la pista. Pau Gasol passarà al matí la revisió mèdica i tindrà ocasió a la nit de prendre el pols a la competició europea veient en directe dos dels equips més forts defensivament del campionat. Jasikevicius admet que el club ja treballa en un pla per incorporar-lo als entrenaments. “Veurem com té el peu i amb paciència farem que s’integri a poc a poc en la dinàmica de l’equip.”

Pel que fa al partit d’avui contra el Baskonia, el lituà espera poques sorpreses respecte als altres enfrontaments que han tingut aquesta temporada, l’últim a la copa. “Ens coneixem i sabem que és un equip molt físic, però a més arriba en un gran moment a Europa i per a ells cada partit és una final perquè hi ha molta igualtat per accedir a les places de play-off.

Hanga, per la seva banda, recorda que el Baskonia és un equip de l’estil de l’Asvel, que fa uns dies va tombar el Barça al Palau. “Últimament ens costa guanyar aquests partits contra equips d’aquestes característiques”, admet el jugador.

LA PRÈVIA

És una bona notícia que Pau estigui aquí, veurem com està i farem un pla perquè entri a l’equip
Sarunas Jasikevicius
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)