Lliga femenina

El Guipúscoa fa patir més del compte el València (74-58)

Bàsquet.

La copa ja té definides les semifinals després que l’amfitrió hagi superat el Guipúscoa en el darrer quart de final i sense poder tancar el partit fins que quedaven quatre minuts. Mariam Coulibaly ha fet 22 punts

L’Ibaeta ha sorprès el València des de l’inici (2-7 i 12-17) i fins el segon quart les taronges no s’han pogut posar per davant des del 10-9 (22-21 Anna Gómez). Rubén Burgos ha demanat temps a 6:18 pel descans (22-25) i des del tir lliure (8/10) les amfitriones han capgirat el marcador i han disposat d’una màxima de cinc a 41 segons pel descans (36-31 Queralt Casas) per marxar al vestidor 37-33.

L’onzè punt de Coulibaly (41-35) ha tallat el 8-0 local que obria el tercer quart i ha aguantat l’embranzida (43-40) i Leti Romerpo ha tancat el tercer quart 53-46 després que Raquel Carrera (10 punts) s’erigís com l’antídot a la maliana (18).

L’altra maliana de l’Ibaeta, Tirera, ha fet el 53-50 però el partit s’ha obert en el ritme i les locals flirtejaven amb la desena (58-50, 60-52 i 62-54) fins que Carrera l’establia amb Coulibaly respirant a la banqueta. Ouviña a tres i mig per acabar ha fet el primer triple del partit (68-54)