Lliga femenina

Alfred Julbe: “Hem tingut molta personalitat”

L’entrenador de l’Spar Girona considera que l’equip ha tingut en el tercer quart la serenitat adequada per no deixar-se anar i acabar remuntant

Alfred Julbe (Spar Girona) no ha amagat la seva eufòria per la victòria en la semifinal de la copa contra el poderós Avenida (78-91) en un partit que s’ha resolt en la pròrroga i que ha tingut un desenllaç del tot inesperat. “Demà hi ha la final ja ho sabem però hem de gaudir una estona del que hem aconseguit, després ja hi haurà un moment a la tarda que farem el canvi de xip.”

Respecte el partit i la situació en què s’han vist les seves jugadors en el tercer quart (12 punts per sota), Julbe considera que el secret de la remuntada ha estat que l’equip no es descompongués: “Hem tingut un punt de serenor i hem començat a fer moltes coses i molt bé. Hem tingut molta personalitat també en els petits detalls.” Julbe, que ja va guanyar una copa amb el Joventut, diu que no s’ha cansat mai de guanyar tot i que en la seva trajectòria ha passat per múltiples situacions i equips: “No m’agrada perdre ni contra el meu fill en un u contra u”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)