ACB

La Penya venç un final d’infart a Saragossa (95-100)

Els verd-i-negres han sabut jugar els últims sent molt sòlid en el joc i mentalment

El Joventut ha guanyat a Saragossa (95-100) patint de valent i en un final d’infart i treu ja tres victòries i el bàsquet-average d’avantatge respecte els aragonesos.

Al primer quart la Penya ha començat molt encertada des del triple amb Brodziansky com a referent (8 punts). Els verd-i-negres però no han pogut frenar el potencial aragonès i quan han deixat d’anotar el Casademont Saragossa ha agafa tel seu màxim avantatge (25-19). La reacció de la Penya ha arribat de la mà de Dimitrijevic i el domini dins la pintura de Tomic. El parcial de 2-11 ha fet que la Penya es posés per davant (27-30). Al descans però els de Carles Duran han tornat a encaixar molts punts (49-48) amb explosió final de Wiley (9 punts i 5 rebots), el jugador que tenia fitxat el Joventut a l’estiu però que no va jugar a Badalona perquè el Gran Canària va igualar l’oferta verd-i-negra.

Al tercer quart els de Duran han fet una gran defensa inicial i ha agafat un màxim avantatge de set punts (55-62). Però tot i els nervis aragonesos per l’expulsió amb dos tècniques de Sulaimon el Casademont ha reaccionat amb Wiley com a estrella fent un parcial de 9-0 (64-62). El matx ha entrat en una fase d’igualtat amb protagonisme per Tomic, Dimitrijevic i Brodziansky. En un final d’infart els aragonesos han perdut dues pilotes claus i els verd-i-negres han sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)