Lliga femenina

Alfred Julbe: “La gent cada vegada gaudeix més de nosaltres”

L’entrenador de l’Spar Girona diu que l’equip ha sabut contrarestar les principals virtuts del València

L’entrenador de l’Spar Girona, Alfred Julbe, ha admès que la final de la copa d’avui no ha estat tan espectacular com l’inoblidable partit d’ahir contra l’Avenida. “Quan intentes guanyar algú que fa any i mig que no perd has de fer un partit rodó, completíssim”, ha admès. Amb tot, té clar quin és l’objectiu principal de les finals. “El més important a les finals ja sabem què és, veure qui les guanya i si ho fas tu sembla que tinguis mig any menys.”

L’entrenador ha relatat quines han estat, segons ell, la clau de la victòria: “Mai hem deixat de defensar tot i que sovint en atac hem estat emboirades, però les mirades intenses, els gestos, les bones ordres entre nosaltres ens han portat sempre pel bon camí”. Abans de la final tenia clar quina era la virtut del València que més temia: “Ells pressionen molt bé la pilota i avui també ho han fet però hem lluitat contra això, sobretot mirant de perdre poques pilotes.”

Tot és bàsquet

Julbe, que ja ha guanyat la copa ACB (Joventut 1997i ara la copa FEB), ha fet un elogi del bàsquet femení i com intenta implicar a les seves jugadores en l’estil que vol pel seu equip. “Sempre demano que gaudeixen també quan penquen o quan estan sobrades d’energia o quan han fer un bloqueig rere un altre. La gent cada vegada gaudeix més de nosaltres. És una llàstima això de la pandèmia perquè ens allunya de l’afició però d’alguna manera la nostra funció social és que la gent gaudeixi de nosaltres a través de la televisió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)