ACB

El Manresa desapareix

Bàsquet. ACB. L’equip de Pedro Martínez es dilueix en el tercer quart (64-64) i encaixa una derrota severa en el partit 900 del tècnic a l’ACB

València 112 Baxi Manresa 82

VALÈNCIA:Hermannsson (12), Prepelic (5), Kalinic (14), Labeyrie (10), Tobey (21) -cinc-, Pradilla (6), Puerto (7), V. Rossom (7), Dubljevic (8), S. Emeterio (16), Williams i Sastre (6). 29/40 de 2. 11/17 Triples (2 Puerto, 2 Sastre). 21/25 lliures. 28 rebots (7 Hermannsson, 6 Tobey). 27 assistències (7 Prepelic, 6 Dubljevic). 147 de valoració (28 Tobey, 20 San Emeterio).MANRESA:Pérez (5), Mason (12), Hinrichs (10), Eatherton (18) i Vaulet (7) –cinc–, Ferrari (8), Mason (7), Baéz (6), Martínez (2), Sajus i Sima (7). 25/40 de 2. 9/22 triples (4 Janning, 2 Ferrari). 5/10 lliures. 19 rebots (6 Hinrichs, 3 Vaulet). 25 assistències (Janning, 4 Ferrari, 4 Pérez). 83 de valoració (19 Eatherton, 15 Hinrichs, 14 Janning).PARCIALS:25-21, 29-32 (54-53); 29-15 (83-68) i 29-14 (112-82).

El Baxi Manresa no va aprofitar les seves virtuts ofensives durant dos terços del partit ahir a la Fonteta contra un València que acabava de perdre dos partits en l’Eurolliga i un d’ACB, i va claudicar per un contundent 112-82 en el partit 900 del tècnic Pedro Martínez a l’ACB. La baixada de productivitat en atac en el tercer quart, després d’una primera part pletòrica en l’anotació, va hipotecar l’equip català, fluix en defensa durant tot el partit i que es va diluir a partir del 64-64 amb un 11-0 en contra en tercer quart, en el qual va encaixar un parcial global de 29-15 que el va ensorrar. L’equip del Bages va fer vuit triples en els dos primers quarts, en els quals no va perdre cap pilota, i tan sols un després. El València de Jaume Ponsarnau s’ha exhibit en atac amb la seva millor anotació de la temporada.