ACB

El Joventut pateix de forma innecessària (91-84)

Després de dominar de 16 punts (79-63) els gallecs s’han situat 85-83 a 1:31 pel final però Ventura ha decidit

La Penya continua en línia ascendent i ha superat l’Obradoiro amb un patiment final innecessari. Els verd-i-negres es consoliden en zona de play-off (91-84).

L’enfrontament només ha tingut emoció al primer quart on els verd-i-negres han encaixat 26 punts però n’havia anotat 30 (30-26). El Joventut havia arribat a perdre de cinc punts (13-18). Però al segon quart els de Carles Duran han fet una estirada en el marcador amb un Dimitrijevic pletòric (16 punts) i juntament amb Ribas (4 assistències), López-Arostegui (10) i Tomic (8). Al descans 53-41 amb una defensa inexistent de l’Obradoiro.

Als segons 20 minuts la superioritat de la Penya ha estat insultant (79-63). Però quan tot semblava sentenciat els gallecs han anotat tres triples seguits, han generat nervis a la Penya. L’Obradoiro, a 1:31 minuts per acabar, ha tingut la pilota per posar-se per davant (del 83-71 al 85-83). Però Ventura li ha pispat la cartera a Robertson i Ribas ha anotat per sentenciar.