Lliga femenina

El Cadí es queda curt

Bàsquet. L’1-11 en els últims quatre minuts no és suficient per a la remuntada del Sedis al Promete i el ‘play-off’ s’allunya de la Seu

Promete 65 Cadí La Seu 63

CAMPUS PROMETE:Weaver (5), Knezevic (7), Nogic (14), Flores (11), Kovacevic (3) –cinc inicial–; Barneda (4), Estebas (13) i Diarra (8). 23/58 de 2, 3/19 triples (2 Nogic i 1 Kovacevic), 10/13 tirs lliures, 39 rebots (11 Diarra), 13 assistències (4 Estebas) i 74 de valoració (17 Flores).CADÍ LA SEU:Resimont (2), Etxarri (10), Peña (5), Dornstauder (4), Mestres (4) –cinc inicial–; Raventós (12), Díaz (2), Pujol (13), Bahí (7) i Geldof (4). 20/39 de 2, 5/18 triples (3 Raventós i 1 Peña i Bahí), 8/12 tirs lliures, 42 rebots (9 Dornstauder), 16 assistències (4 Peña) i 68 de valoració (18 Pujol).PARCIALS:21-16, 15-16 (36-32), 18-12 (54-44) i 11-19 (65-63).

Derrota del Cadí la Seu a la pista del Promete, 20 dies després de l’últim partit que havia disputat el Sedis, desfeta que deixa l’equip de l’Alt Urgell més lluny del play-off malgrat que conserva l’average particular amb el rival d’ahir (73-69).

L’equip de César Aneas, renovat després d’assegurar-se la permanència, es va posar per davant amb el 2-0 de Nogic i menys en l’empat a 2 i a 4 el domini era sempre local i pròxim a la barrera psicològica des del 26-16 de Kovacevic de 6,75 m a l’inici del segon quart.

Els triples del Cadí ajustaven el resultat a l’últim quart, primer amb Peña i Bahí (54-50) i després que la diferència tornés als deu(62-52) amb Raventós (64-59) i accions d’Ari Pujol que van completat l’1-11 de parcial a 3,8 segons.