Lliga femenina

Araújo, MVP

Bàsquet. La jugadora de l’Spar Girona valora 32 contra l’Araski, just abans dels quarts de final de l’Eurolliga demà passat i divendres

Maria Araújo (1,87 m 1997) és la millor jugadora de la 28a jornada de la Lliga Femenina, amb el seu 32 de valoració divendres contra l’Araski i un cop completada la darrera jornada sense horari unificat.

L’alera pivot gallega, millor jugadora de l’europeu sub-20 el 2017, arriba en bon moment a l’eliminatòria de quarts de final de l’Eurolliga dimecres i divendres que ve a Salamanca contra l’Avenida. Araújo ja havia estat dos cops MVP a l’Uni Ferrol abans de marxar a Polònia per jugar al Wisla Can Pack establint en 37 el seu sostre a la categoria. Aquest curs havia arribat als 33 a La Laguna en el 48-80.

“Aquest any estic millorant molt també perquè tinc al meu costat jugadores de molta experiència i qualitat que em fan ser millor”, diu al lloc web oficial de l’Eurolliga, on es felicita de poder jugar al costat de Laia Palau, el que per a ella era un somni d’infantesa. “Si aconseguim arribar a la final four serà l’any dels nostres somnis”, diu abans d’entrar a la bombolla de Salamanca.

“A tots ens agrada fer història, així que, si som capaces de fer-ho dos cops, serà increïble. Sabem que és complicat perquè hi ha dos partits a la pista de l’Avenida, però volem fer-ho.” També afirma que guanyar la primera copa va ser un èxit personal i del club.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)