ACB

La Penya domina però pateix fins el final (83-90)

El Joventut ha trencat l’Estudiantes en uns darrers cinc minuts amb els madrilenys jugant fatal

La Penya ha guanyat el partit ajornat contra l’Estudiantes (83-90) i ja treu tres victòries de diferència als seus immediats perseguidors -Manresa i Unicaja-. Els verd-i-negres han patit molt però ha dominat sempre sense sentenciar.

El Joventut no jugarà aquest cap de setmana perquè el partit que havia de disputar a Burgos ha quedat suspès per casos positius de coronavirus a l’equip de Joan Peñarroya.

Quant al partit els verd-i-negres han començat dominant gràcies a un López-Arostegui imparable (10 punts). Al seu costat Tomic ha dominat la pintura i els de Carles Duran ha agafat un màxim avantatge (34-44). La Penya només ha perdut dues pilotes en el primer temps i, a més, l’Estudiantes ha baixat el seu percentatge d’encert (4/14 triples) i ha marxat al vestidor dominant (43-51). Brodziansky ha estat amb molt encert (11 punts) i Abramovic, un dels referents madrilenys, només ha anotat 5 punts.

Al tercer quart la Penya semblava que podia trencar el matx agafant un màxim avantatge (46-59) però s’ha relaxat i l’Estudiantes, que ha jugat a rauxes, ha fet un 9-0 per tornar a posar emoció al matx (55-59). Dimitrijevic ha tornat a donar vida als verd-i-negres (57-66). Al darrer període l’Estudiantes ha posat pressió (66-69) però la Penya de nou ha obert forat (68-76). Però no ha tingut continuïtat i els madrilenys s’han tornat a posar dins el matx (74-76). Però al tram final la Penya ha estat sòlida i ha jugat amb ordre en atac mentre l’Estudiantes s’ha precipitat fent accions totalment individuals (79-87).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)