Eurolliga

El Barça humilia el Milà (56-72)

Els blaugrana han deixat l’equip italià amb 25 punts menys de la mitjana que tenia (81,66)

El Barça ha humiliat al Milà a Itàlia (56-72) i ja li treu tres victòries i el bàsquet-average a quatre jornades per acabar la lliga regular. Els de Jasikevicius han deixat en només 52 punts al seu rival que tenia una mitjana de 81,66 per partit. El Milà, sense l’exblaugrana Delaney lesionat, ha tornat a demostrar que està en un moment pletòric.

El primer quart el Barça ha dominat amb Brandon Davies sent l’amo i senyor dins la pintura (6 punts) sense Pustovyi a la convocatòria. Mirotic ha estat ben tapat sense poder anotar només llançant un tir. Els de Jasikevicius han agafat set punts (6-13) però els italians, amb un Jeremy Evans castigant i Sergio Rodríguez repartint joc (4 assistències) s’ha capgirat el marcador (19-17). Però ha despertat Mirotic per liderar una reacció espectacular del Barça que ha ofegat totalment un Milà que s’ha quedat en 29 punts al descans quan té una mitjana de 81,6 per partit (29-38). Els blaugrana han deixat en 1/7 triples als italians i han agafat sis rebots més (11 a 17).

Al tercer quart el Barça ha mantingut la diferència gràcies sobretot a un Hanga en ratxa (7 punts seguits) i un Calathes que ha dominat l’escenari i el ritme en tot moment repartint 10 assistències mentre tot el Milà en portava 8. A més, Sergio Rodríguez ha entrat en l’últim quart sense anotar cap punt i ha acabat sense anotar, cosa inèdita aquest curs. El Barça ha anat augmentant la diferència progressivament deixant clavat un Milà totalment impotent (46-68).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)