Eurolliga

Alfred Julbe

Entrenador de l’Spar Girona

“Hem estat al nivell que exigia una eliminatòria com aquesta”

Alfred Julbe va admetre, després de l’eliminació en els quarts de l’Eurolliga contra l’Avenida, que l’equip de Salamanca havia estat superior en el global de l’eliminatòria i havia sabut jugar més bé les seves cartes en tot moment. “En els dos partits han estat superiors, però tot i això en el segon ha semblat que podíem lluitar per capgirar l’eliminatòria quan ens hem posat cinc per sobre, però ens ha faltat claredat, sobretot en atac.” En aquest sentit, Julbe va remarcar que això també és mèrit de les jugadores de Roberto Íñiguez. “Ens ho han posat molt difícil des del primer moment. No han parat de pressionar la pilota durant tot el partit, han mantingut les rotacions constants i s’han mantingut fidels al pla de partit.”

Malgrat haver-se quedat a les portes de la seva primera final a quatre, el tècnic també va ressaltar el paper de l’equip tot i l’eliminació. “Hem estat al nivell que demana una eliminatòria com aquesta, però ens ha faltat encert i brillantor en alguns moments per trobar tirs més adequats.” Julbe no creu que l’equip pagués ahir especialment l’esforç de l’eliminatòria sobretot en els minuts finals. “Elonu ha jugat tocada i la nostra rotació s’ha vist afectada, però això no ha de ser una excusa, estem acostumats a jugar molts minuts en partits com aquests.”

L’entrenador va admetre que les jugadores estan “fotudes” per la derrota perquè són “guanyadores” i també perquè ha estat una setmana dura en què han anat de l’hotel al pavelló i del pavelló a l’hotel cada dia”.

Per la capitana, Laia Palau, l’equip hauria pogut fer més: “Tornem a casa amb la sensació que hauríem pogut fer les coses millor.” “És cert que els tenim una mica la mida presa, però hem comès errors que els han permès aconseguir cistelles a camp obert, que és el que més els agrada”, va assenyalar la jugadora, que ho va veure difícil fins i tot quan l’equip es va situar a davant al marcador. “Hem intentat que es posessin nervioses, però ens ha faltat paciència. No hem controlat les coses que eren a les nostres mans, sobretot jugant a fora.”

La jugadora va recordar que ja era un èxit que l’equip s’hagués plantat als quarts de final. “Tornem a casa orgulloses, hem competit contra un molt bon equip, i encara ens queda la lliga.”

En alguns moments ha semblat que podríem lluitar per capgirar l’eliminatòria, però ens ha faltat claredat
No hem controlat les coses que eren a les nostres mans, com ara tenir més paciència per posar-les més nervioses
El cansament i l’esforç que hem hagut de fer no és una excusa, ja ho sabíem
Alfred Julbe
entrenador de l’spar girona
Tornem a casa orgulloses; hem competit contra un gran equip i encara queda la lliga
Laia Palau
jugadora de l’spar girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)